3 - 3
28 augusti 2015
19:30

Referat: Pappas Pojkar FF - Västerhaninge IF

En jämn match som till slut slutade med ett oavgjort resultat. Västerhaninge tog ledningen i slutet av första halvlek. Nille frispelade Ibbe som satte bollen distinkt i nät.

Andra halvlek flyttade Pappas Pojkar upp spelet. 1-1 en nickskarv på fast situation precis det vi var varnade för. Pappas tar därefter ledningen med 2-1 efter nonchalant spel i backlinjen. Nu började den stora jakten på poäng.

Västerhaninge flyttade upp laget och efter en hörna från Nille kan Mohammed trycka in bollen.
Nu trodde vi att Västerhaninge skulle kunna trycka in ett segermål istället är det Pappas som återigen efter en fastsituation tar ledningen. Nickskarv första ytan !!! och Västerhaninge fick fortsätta jaga.

Med cirka fem kvar kommer Sunay runt på vänsterkanten får in bollen till Västerhaninges "supersub" Mario som skickar in kvitteringen.

Sammanfattningsvis: Starkt att komma igen efter underläge två gånger i halvleken. Vi skall vara nöjda med en poäng till sist även om det var besvikna miner efteråt. Det känns som vi bjöd på målen men samtidigt skall man ha klart för sig att Pappas kanske har två av seriens absolut bästa spelare på topp. Positivt från matchen förutom poängen var Albins insats på mitten, en sådan krigare. Albin var bäst i ett hårt krigande Västerhaninge som till slut fick med sig en pinne.